استفاده از یک انرژی پشتیبان همانند سیستم تامین انرژی بدون وقفه یو پی اس علاوه بر کمک به حل مشکلات ناشی از قطع شدن جریان برق، محافظت دربرابرقطع کلی برق را نیز فراهم می سازد.
دستگاه یو پی اس دارای فیلترهای الکترونیکی بوده که باعث حذف نویزها و نوسانات برق شهری می شود و محافظت از مصرف کننده ها را در برابر رعد و برق و ولتاژ بالا بعهده دارد و جریان برق یکنواختی با شکل موج ثابت به مصرف کننده ارسال می کند.
یو پی اس هایی که برای کاربردهای معمولی استفاده می شوند از نوع ONLINE با باتری تک سلولی سرب -اسید و یا نیکل -کادمیوم و توان 500 تا 2000 آمپر متر اند که قیمت 500 تا 1 میلیون تومان را دارند.
UPS های بزرگتر دارای توان بیشتر و همچنین کیفیت برق خروجی بالاتر هستند.
یوپی اس ها در انواع گوناگون و اندازه های متفاوتی وجود دارند.
مطالب مرتبط :
اطلاعات بیشتر درباره UPS – برق اضطراری
انواع سیستم های برق اضطراری ( یو پی اس )
انواع مختلفی از یو پی اس وجود دارد که قدرت آن در باتری و در مدار مورد استفاده با هم متفاوت است .
یک از انواع UPS ها یو پی اس های مدار آنلاین می باشند که امروزه بصورت غالب از UPS های مدار آنلاین استفاده می شود چرا که می توانند درجه حفاظت مطلوبی را فراهم سازند.
احتمال بروز اتصال کوتاه و یا شارژ ناگهانی برق در مدار و یا هر نوع خطر برقی دیگر در یک UPS استاندارد و با کیفیت صفر است لذا یو پی اس ها از درجه ایمنی خوبی هم برخوردارند .
واحد اندازه گیری UPS ، توان یا حاصل ضرب ولتاژ در جریان خروجی می باشد.
به طور کلی سیستم های برق اضطراری را می توان به سه نوع تقسیم بندی کرد که در ادامه به معرفی و بررسی این سه نوع می پردازیم:
- UPS افلاین
- UPS لاین اینتراکتیو
- UPS انلاین
یو پی اس با فناوری آفلاین (OFFLINE)
اگر قصد ما از خرید یو پی اس تنها تأمین بدون وقفه نیاز برق کامپیوتر شخصی باشد، استفاده از فناوری آفلاین توصیه می شود.
در چنین یو پی اسی اینورتر در شرایط طبیعی کار نمی کند و تنها در صورتی که منبع ورودی خراب شود و یا ولتاژ و فرکانس از حد مجاز خارج شود اینورتر وظیفه تأمین توان خروجی را به عهده می گیرد و از انرژی ذخیره شده در باتری استفاده خواهد شد.
یو پی اسی که از این فناوری استفاده می کند دارای کیفیت مناسبی برای توان خروجی نبوده و معمولا با توان های کم و محدود ارائه می گردند.
در سیستمی که از یو پی اس آفلاین استفاده شده است، برق شهر به طور مستقیم به مصرف کننده ها متصل شده است و یو پی اس تنها در صورتی فعال می شود که مشکلی برای برق شهر به وجود بیاید.
ولتاژ خروجی در چنین دستگاه هایی به صورت شبه سینوسی بوده و قیمت پائین این یو پی اس ها مزیت آن ها می باشد.
تولید یو پی اس های آفلاین با توجه به مشکلات یاد شده متوقف شده و توجه مصرف کنندگان به سایر یو پی اس های موجود در بازار جلب شده است.
یو پی اس با فناوری لاین اینتراکتیو (LINE INTERACTIVE)
یو پی اسی که دارای فناوری LINE INTERACTIVE باشد بیشتر در تجهیزات IT، شبکه ها، سایت ها و سرورها استفاده می گردد.
اینورتر در فناوری یاد شده همواره روشن بوده و به خروجی یو پی اس متصل می باشد که در حالت طبیعی تنها باتری ها را شارژ می کند.
به محض این که توان ورودی به یو پی اس از میزان مجاز خارج شود، توان خروجی یو پی اس از اینورتر تأمین شده و از انرژی ذخیره شده در باتری ها استفاده می شود.
مبدل دو طرفه تعبیه شده در این دستگاه ها منجر به ایفای نقش اینورتر و شارژر در دستگاه می گردد.
لازم به ذکر است شکل موج ولتاژ در دستگاه های لاین اینتراکتیو به صورت سینوسی می باشد.
باتری، شارژر و اینورتر این یو پی اس ها مشابه با یو پی اس های آفلاین می باشد ولی به علت امکان اضافه کردن سیستم تنظیم ولتاژ در یو پی اس های LINE INTERACTIVE، در صورت ایجاد حادثه، بار کمتری به اینورتر منتقل خواهد شد که منجر به کاهش هزینه ها و عمر مفید بیشتر باتری ها می گردد.
یوپی اس با فناوری آنلاین (ONLINE)
در یو پی اس آنلاین اینورتر همواره فعال بوده و علاوه بر شارژ باتری ها، توان خروجی نیز تأمین می گردد. به عبارت دیگر در این فناوری در تمامی اوقات جریان ورودی متناوب توسط رکتیفایر به جریان مستقیم و سپس توسط اینورتر به جریان خروجی متناوب تبدیل می گردد تا همواره بار ورودی به دستگاه های مصرف کننده توسط یک ولتاژ تنظیم شده تغذیه گردد و بدین وسیله بیشترین حفاظت از دستگاه ها حاصل شود.
به این فناوری، DOUBLE CONVERSION نیز گفته می شود.
ولتاژ خروجی ثابت یاد شده به دلیل فعال بودن همیشگی یک سو کننده شارژ و اینورتر و مقابله با مشکلات موجود در برق تأمین می شود که باعث می شود محبوبیت یو پی اس های دارای این فناوری را در صنعت افزایش دهد.
این امر منجر به تأمین توان بیشتر به منظور استفاده در انواع دستگاه های حساس صنعتی، مخابراتی، امنیتی، پزشکی و آزمایشگاهی، بانکی و سرورها و دیتاسنتر ها می گردد.
کارشناسان و متخصصین شرکت ایمن سازان پارس آمادگی ارائه هر گونه مشاوره در زمینه برق اضطراری را دارا می باشند.
خدمات دیگر ما در زمینه برق اضطراری تنها فروش، نصب و راه اندازی نبوده و در زمینه تعمیرات و پشتیبانی انواع UPS ها در خدمت شما هموطنان عزیز هستیم.
ایمن سازان پارس به عنوان یکی ازشناخته شده ترین تیم ها در حوزه سیستم های امنیتی و حفاظتی، می تواند تمامی پروژه های شما در زمینه برق اضطراری را انجام دهد.
شما می توانید جهت کسب مشاوره و همچنین اطلاعات بیشتر درباره کار، از طریق شماره تلفن های درج شده در صفحه تماس با ما اقدام نمایید.
در این مقاله قصد داریم پیرامون ups یا برق اضطراری مطالبی را ارائه نماییم و آگاهی شما را در زمینه قیمت UPS و وظیفه UPS و همینطور انواع UPS بالا ببریم.
سامانه برق اضطراری از جمله سامانه های پشتیبان می باشد که در زمان های بسیار بحرانی کارکرد خود را نشان می دهند.
سامانه های برق اضطراری و یا سامانه های نوری که یو پی اس هم نامیده می شوند، طیف بسیار گسترده ای دارند که در اماکن به خصوصی مانند بیمارستان ها ،اداره ها ، اماکن مسکونی و مراکز خزید مورد استفاده قرار می گیرد.
پس تا انتهای مطلب همراه ما باشید تا اطلاعاتتان را در این زمینه بالا ببریم.
برق اضطراری ساختمان اداری
مزایا و معایب UPS و قیمت UPS و برند های معروف UPS از جمله موضوعات بسیار پر جستجو در گوگل است.
قیمت این سیستم چندان زیاد نیست و شما می توانید با صرف مبلغی پایین آن را خریداری نمایید.
خرید برق اضطراری متناسب با نیازتان می تواند کم اهمیت یا بسیار ضروری واقع شود و به گفته متخصصین خرید سیستم UPS در هنگام قطع برق می تواند به شما برای ادامه فعالیت هایتان بدون دغدغه کمک نماید.
برق اضطراری ساختمان مسکونی
حدود قیمتی برق اضطراری ساختمان های مسکونی در بازه سه تا چهار میلیون می باشد.
اگر در سایت های اینترنتی با تخفیف های بسیار خوب این کالا را خریداری کنید، احتمالا در حدود قیمتی ۳ و نیم میلیون تومان می توانید آن را خریداری نمایید.
uninterruptible power supply تامین کننده انرژی دستگاه هایی است که به علت قطع برق از کار افتاده اند و می توانند بدون توقف و در هر لحظه انرژی این دستگاه ها را فراهم نمایند.
قیمت برق اضطراری آسانسور
برند های معروف ups یا برق اضطراری بنا به استفاده از باتری ۱۲ ولتی و ۷ و نیم آمپر و یا استفاده از باتری ۱۲ ولتی و ۹ آمپری قیمت های مختلفی را برای UPS یا برق اضطراری اعلام می کنند زیرا نوع دوم از مقاومت بیشتری برخوردار است و متناسب با کیفیتش قیمت بیشتری نیز خواهد داشت.
مولد ups یا برق اضطراری
مولد های برق ضروری از دیزل و یا گاز استفاده کرده اند و در صورتی که مخزن خارجی داشته باشند، در هر سوخت گیری در حدود ۴۸ ساعت کار می کنند.